Hej på er!

Den här veckan tror jag att vårt garage blir klart för nu är vår takläggare klar med taket i alla fall. Det känns som att det som är kvar kommer gå ganska fort. När vi skulle hitta en takläggare i Uppsala som kunde hjälpa oss så satt vi först länge på nätet och letade runt men sedan så fick vi tips av en granne som anlitat denna firman förut och varit så nöjd. Jag tänkte först inte att det skulle vara så mycket jobb med att hitta en takläggare men man vill ju både att de ska vara duktiga, att de har bra pris och att de är tillgängliga att ta uppdraget med.

Det ska bli väldigt skönt när det blir klart för jag är inte van eller särskilt bekväm med att ha människor hemma som jag inte känner och sedan att det är både oljud och massa virke och material över allt. Men det kommer bli toppen det kan man se redan nu. Arbetet har gått supersmidigt ändå och det märks att de är både effektiva och noggranna. Vi har inte ens haft en carport så våran bil kommer ju tacka oss för att vi snart kan ställa in den i ett varmt och torrt garage. Och vi kommer att tycka det är en toppeninvestering varje kall vinterdag som kommer!

Vi trivs ju väldigt bra både i vårat hus och här i Uppsala så jag kan inte se att vi kommer flytta härifrån på väldigt länge eller ens aldrig så allt man bygger eller fixar är ju av värde för oss. Hoppas i har en underbar dag och att ni tar hand om er. Jag ska återgå till jobbet en stund till nu och sen ska jag bege mig hemåt och se vad som hänt på garagebygget. Kram!