Hej, det var längesedan vi sågs. Jag hoppas att jag har några läsare kvar efter att ha vart inaktiv i två månader. Jag har inte gett er en bra förklaring till varför jag inte har vart aktiv här på bloggen men det är för att vi har vart mitt uppe i min lägenhetsrenovering.

Det har vart sådant strul med allt från värme till el och så vidare. Det enda som egentligen har gått galant är golvet. Vi anlitade några golvläggare i Södermalm från företaget Nya Golvjouren mb för att lägga nytt fräscht golv eftersom det gamla golvet vi hade i lägenheten var äckligt och luktade konstigt.

I alla fall kom det en elektriker till oss som inte visste sin grej och kopplade saker fel men ville ändå ha ut pengar för sitt arbete. Men när dessa golvläggare från Södermalm hjälpte oss med golvet så blev jag så mycket gladare och jag uppskattar deras jobb otroligt mycket. De ska ha en guldstjärna för sitt arbete då de var riktigt noga, lyssnade på våra önskemål och utförde allt så professionellt.  

Eftersom de på Nya Golvjouren mb var så bra på sitt arbete så tycker jag att om ni bor i närheten av Stockholm och behöver ha kontakt med golvläggare i Södermalm att ni ska vända er till dem. Eftersom jag har haft och fortfarande har det lite stressigt så blev detta inlägg inte så långt men jag skulle uppskatta om ni ville stanna kvar här på bloggen och vänta tills nästa blogginlägg då jag kommer lägga ut före och efterbilder på lägenhetsrenoveringen men med fokus på golvet. Ha det nu bra fram tills vi hörs igen, och efter det också såklart. Ha det fint!