God morgon, god morgon, välkomna tillbaka och vad kul att just du har hittat hit igen! Det var faktiskt inte så längesedan vi sågs, igår kväll lade jag ut ett inlägg som vanligt men jag kom på att jag måste berätta om den gången när Näset Tak hjälpte mig att byta tak i Kungsbacka.

Såhär var det. Kom ni ihåg den fruktansvärda stormen som kom över Sverige, bland annat här på den västra delen av landet? Den stormen hittade hit till lilla Kungsbacka och det var den som gjorde att takpannor flög av mitt hustak. Jag och min man satt inomhus och värmde oss vid kaminen och spelade kort tills vi hör en duns, och det var takpannorna som flög av taket. Som tur var, var ingen ute den dagen så det var ingen takpanna som träffade någon person i huvudet, tack och lov. Tänk om någon skulle fått en sådan i huvudet?

Efter stormen insåg vi i alla fall att vi behövde hitta någon som kunde byta tak i Kungsbacka och då hittade vi firman Näset Tak som så gärna ställde upp. Man kan säga att de hade fullt upp med att byta tak i Kungsbacka och resten av Göteborgsområdet efter denna storm.

Vi är väldigt tacksamma över deras snabba hjälp med takläggningen. Är det inte synd att en storm kan förstöra så mycket så snabbt? Lyckligtvis var det ingen jättestor storm för det kunde ju ha gått ännu värre.

Men bor ni i Göteborgsområdet och behöver en takrenovering så hjälper nog Näset Tak gärna till att byta tak i Kungsbacka med omnejd. Det var allt för detta inlägg och vi hörs imorgon igen med en sprillans ny historia som har hänt mig. Ha det bra!