God dag! Jag höll faktiskt på att skriva god eftermiddag med tanke på att jag har varit vaken ett bra tag nu, jag har fått köksluckbyten hemma i Nyköping så nu är allting i ordning och då är det dags för nästa rum. Där blir det dock inga köksluckbyten utan jag tänkte faktiskt byta ut min säng så att jag äntligen kan få en dubbelsäng, men det är inte det enda jag ska göra utan det kommer mer. Jag ska även ge mig på lite snickeriarbete och bygga två nattduksbord som ska stå på varsin sida sängen, det kan bli allt mellan himmel och hav kan jag lova er. Chansen att det blir kanonbra är ungefär lika stor som risken att det blir katastrofalt, men det är så det brukar vara när jag ska ge mig på något som kräver lite händighet. Sen ska jag äntligen skruva upp ett väggfäste för teven och det är banne mig på tiden som jag kan kolla på tv samtidigt som jag ligger i sängen, det har varit några tuffa månader utan det men nu blir det ändring på det. Jag känner mig redan som en riktigt hantverkare och då har jag endast gjort köksluckbyten, förstår ni hur jag kommer känna mig när jag är klar med sovrummet då? Min självkänsla kommer vara uppe bland molnen, jag kommer förmodligen känna mig helt oövervinnlig och därför fatta massa dumma beslut. Därför funderar jag att planera in någonting med en kompis ikväll så att jag inte river halva lägenheten, vi kanske skulle gå ut och käka på en restaurang i Nyköping eller bara kolla lite film. Jag kan ju inte agera hantverkare hela dagen, utan jag måste få njuta lite också av helgen tänker jag. Nu plingade det till i mikron här, det är lunch dags så jag måste gå! Ha det gott!