Tja och god morgon. Hur är läget? Med mig är det grymt bra eftersom renoveringen av mitt hus är helt klart nu tack vare Grönlands Allservice.

Denna renovering har vart igång nu i snart ett och ett halvt år då jag trodde att jag var en mästersnickare och kunde lösa allt på egen hand. Jag är väldigt duktig på att snickra och jag klarade mestadels av renoveringen själv men när det kom till att göra mer plats i huset gick det inte så bra längre. Då sökte jag runt på internet och hittade Grönlands Allservice som gör utbyggnader i Karlstad, där jag bor. Först tänkte jag att jag inte skulle anlita ett företag som hjälper mig för, har jag klarat all renovering själv så klarar jag en utbyggnad. I alla fall så slutade det med att jag anlitade Grönlands Allservice som är snickare och gör utbyggnader i Karlstad.

Resultatet måste jag säga är helt fantastiskt. Det tog lång tid men det går inte heller på en sekund då det är mycket som måste göras vid en utbyggning. Jag hade helt ärligt inte ens gjort utbyggnaden häften så bra som de gjorde då det var massor av grejer att tänka på som jag aldrig hade förstått själv.

Jag skulle verkligen rekommendera detta företag om du är sugen på att göra en renovering med utbyggnader i Karlstad då det är riktigt duktiga på sin grej. Nu ska jag åka till lite butiker och kolla på inredning med sambon eftersom det är det enda som inte är klart med huset. Då ska vi se om vi hittar något fint.

Är det så att ni också gör en renovering av ert hus så skulle jag bli väldigt tacksam om ni vill dela med er av före och efterbilder i kommentarerna! Jag vill önska er en trevlig dag så hörs vi sen.