Hej på dig. Vad trevligt just du har hittat hit! Om du är ny här vill jag bara berätta för dig att detta är en blogg som handlar om renovering, så om du är intresserad av sådant kan du fortsätta läsa. Men om du inte är intresserad kan du ändå fortsätta läsa.

Det är så att mitt golv behövde en behandling kallad slungblästring och det är ingenting som man gör själv direkt. Då hittade jag detta företag vid namn Schröder Skadeteknik som är specialister på detta och även andra saker som till exempel sanering, rörinspektion, men detta är bara få av många saker som de är bra på. I vilket fall som helst kom de hem till mig och gjorde arbetet och det blev hur bra som helst. Inte nog med det så var personalen som utförde arbetet av slungblästring väldigt snälla och trevliga vilket gjorde min situation mycket bättre då jag absolut inte gillar att prata med nya människor. Sådana människor som dem uppskattar man mycket och det ser också bra ut för företaget om de anställda har ett bra rykte och är snälla.

Om ni är i behov av en slungblästring, polering eller till exempel en rörinspektion tycker jag att ni borde vända er till Schröder Skadeteknik då de är bra på sin grej och har otroligt trevlig personal.

Detta var allt för detta inlägg och om du som ny eller gammal läsare fortfarande tycker att det är intressant att läsa min blogg är ni varmt välkomna att lösa mina kommande inlägg! Har ni något tips som jag kan skriva om senare så kan ni gärna höra av er i kommentarerna för jag behöver lite inspiration just nu. Tack för mig!