Tjenixen bloggen!

Samtidigt som jag sitter här på kontoret så har jag just nu en golvläggare hemma hos mig som lägger fiskbensparkett i huset på Lidingö. Det sista steget i min renovering av huset är en golvläggare och sen är allting klart och jag behöver inte tänka på renovering mer, tack och lov för det. Den här renoveringen har varit en riktigt utdragen historia, allt från murare till golvläggare har varit här och det under en period på snart ett halvår. Jag har faktiskt inget svar på varför det har tagit så lång tid förutom att det antagligen beror på att jag har ett företag att driva och det tar lite av ens tid om man säger så. Min sambo tycker att vi även ska passa på att renovera om vårat sommarställe i skärgården men jag har redan sagt att det där får dröja några år, just nu känner jag att det har varit tillräckligt med den biten hemma. Det har däremot blivit väldigt bra och det är tur att jag har planerat att bo i det här huset i ett antal år framöver, just fiskbensparketten tror jag blir riktigt bra och även min golvläggare tror att det kommer bli väldigt fint. Jag har en liten förkärlek till den sortens golv och jag vet att det är otroligt eftertraktat på marknaden efter bostäder som har just sån parkett, men framförallt så är det oerhört läckert. Det är faktiskt väldigt få golvläggare som har den kompetensen att kunna lägga fiskbensparkett så det var väldigt tur att jag lyckades få tag på en som dessutom fanns tillgänglig på Lidingö ganska omgående, tänk om jag hade behövt få vänta i några månader på det också. Då hade nog tålamodet tagit slut. Nu ska jag fortsätta jobba på här så att jag kan åka hem någon gång och få i mig lite mat, energinivån börjar dippa rejält nu.