Hej igen! Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med balkonginglasning för er i exempelvis Halmstad, Borås eller Mölndal bland annat. Det har ju nämligen varit rätt så mycket prat och skriveri om det här nere i kommentarerna sedan jag la ut ett annat inlägg här på bloggen med lite för och efter bilder på min egna balkong. Jag har försökt att svara så gott jag kan på era frågor och funderingar, men idag så tänkte jag faktiskt ta och länka er vidare till det företaget vars tjänster jag anlitade för att få de här resultaten som jag fick.

Det företaget heter Inglasnings Mästarna Montage42 AB och jag hade själv faktiskt blivit rekommenderad att vända mig dit av en kollega som också hade anlitat dem. Det här är en kollega vars åsikter och omdöme jag verkligen litar på, så det var ett ganska så lätt val av företag när jag väl hade bestämt mig för att glasa in min balkong här i Halmstad. Dock så tycker jag ju också att det är superviktigt att man själv sätter sig ner och kollar upp företaget och gör lite egen research om vad de kan göra för just dig och dina behov och förutsättningar. Det är nämligen inte alltid alla passar för alla, om vi nu säger så. Hur som helst så tyckte ju jag då personligen att just det här företaget, Inglasnings Mästarna Montage42 AB, var hur duktiga som helst på det som de gjorde och de var dessutom oerhört trevliga och lätta att ha och göra med. Därför så känner jag mig ändå rätt så trygg med att rekommendera dem vidare och jag hoppas på att ni klickar er in på deras sida nu och läser på lite mer om dem ifall ni känner er intresserade!