Hej på er igen alla mina fantastiska och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad helgen som kommer har att erbjuda er. Det här med flytt & städ i Skövde med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare här i kommentarerna, och även ett ämne som jag idag kommer att skriva om. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta område, vilket jag verkligen kan förstå. En del av er har bett mig och tips angående företag, och då jag självklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag tipsa er om Sweden Städ och Flytt, vilket är ett företag som jag kommit att tycka om väldigt mycket den senaste tiden. Även jag har tidigare haft samma problem som många av er läsare, och tyvärr har jag stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Sweden Städ och Flytt kändes på en gång som ett väldigt pålitligt och seriöst alternativ för mig, och då de arbetar mycket med kundservice kunde jag på en gång känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket kändes skönt.

De anställda hos Sweden Städ och Flytt är otroligt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste när det gäller ett företag inom flytt och städ. De arbetade under hela processen med mina egna behov, önskemål och förutsättningar, för att jag skulle kunna bli så nöjd som möjligt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Borås, Jönköping, Lidköping, Mölndal, Skövde eller Trollhättan med omnejd att vända er till just Sweden Städ och Flytt.