Välkomna ska ni vara till min och mitt företags blogg. Jag ville bara förmedla en rekommendation om ett företag som hjälper till inom bygg i Aneby med omnejd som heter Bygg-Magnus Stallprodukter. Med mitt nystartade företag behövde jag hitta en bra lokal som vi kunde sitta i och då hittade jag en lokal här i Aneby och den var jättefin och nyrenoverad förutom badrummet. Badrummet hade blått kakel, en toalett som inte var fräsch någonstans och handfatet ska vi inte ens tala om. Jag tror att handfatet skulle vara vitt men det var nästintill brunt. Jag kände att vi inte kunde ha det så eftersom resten av lokalen var i sådant fint skick och man ville inte riktigt gå på toaletten, och så ska det absolut inte vara. Därför sökte jag ett företag som hanterar bygg här i Aneby så de kunde hjälpa oss med badrumsrenovering och det var då jag hittade Bygg-Magnus Stallprodukter som kunde hjälpa oss ganska fort med bygg i Aneby.

Badrummet blev riktigt fint men nytt, vitt kakel, svart klinkersgolv och fräsch toalett + handfat. Det tog ett tag att genomföra renoveringen av badrummet men det störde inte oss då vi sitter och jobbar i den andre ändan av lokalen och vi kunde låna toaletten på pizzerian som ligger nära. Om vi behöver renovera något mer kommer vi anlita Bygg-Magnus Stallprodukter igen så de kan utföra bygg i Aneby hos oss igen. Och ha detta företag i åtanke om ni bor i Småland och anlita dem om ni behöver hjälp med bygg och renovering. Nu ska jag till Liseberg med företaget och göra en femkamp och jag ska naturligtvis vinna för att vinnaren får en natt på Gothia Towers med någon de tycker om och då ska jag lätt ta med min man. Vi ses!